Head Norge

OM OSS

KVALITET GÅR ALDRI AV MOTEN

Head Norge så dagens lys på det norske motemarkedet for over 60 år siden. Da som nå søker vi å tilby våre kunder stilsikre sko og klær av ypperste kvalitet.

Tradisjon og innovasjon

Lang erfaring fører med seg mye kunnskap. Vi har i alle år ønsket å tilby våre kunder den ultimate kolleksjonen. Etter mange år i bransjen har vi opparbeidet oss et godt øye for merker som kombinerer kvalitet, komfort og ikke minst stil. Det har vi blant annet funnet hos noen av Italia og Spanias fremste produsenter av sko og klær.

Head Norges står for tradisjon og innovasjon. Vi er alltid oppdatert på trender og det som rører seg i europeiske motehus. Når vi søker etter nye produkter, tar vi med oss solid erfaring og verdifull kunnskap i bagasjen. Med et nysgjerrig blikk på fremtiden og bena godt plantet i tradisjonen, er vi stadig på utkikk etter nye up and coming merkevarer.  

Head Norge er et selskap som står for kvalitet og service, og vårt mål har alltid vært det samme - å imøtekomme våre kunders ønsker og krav til høy, eksklusiv kvalitet. Det oppnår vi gjennom, erfaring, kunnskap og personlig service. Vi er alltid på søken etter innovative kvalitetsprodukter som gir merverdi for alle våre samarbeidspartnere. 

Ta gjerne kontakt for nærmere samtale om sko, sport- og moteklær

kONTAKT